onsdag 1 juli 2015

Blivande miljonär?

Visst är det lite spännande. Den ligger där på bordet, triss-lotten som kan innehålla 100 000 kr i månaden i 25 år. Vad skulle man gjort om man hade vunnit så mycket?
  • Byggt så barnen hade fått vars ett rum
  • Gjort en ny trekammarbrunn
  • Betalat fibern
  • Införskaffat bil nr två.
  • Varje månad betalat av huslånet
Hmm det hade nog inte varit svårt att stoppa vinstpengarna i hålen som finns.
 
Drycken i glaset är Briska fläder. En jätte god alkoholfri cider från musteriet i Österlen. Briska finns idag i smakerna fläder (0,5%), päron (0,3%), rosé (0,5%).

Sist jag skrapade en lott var faktiskt på ett ganska fullknökat tåg på väg till jobbet. Killen som satt bredvid mig var nog mer spänd än jag var. Hans ögon släppte inte lotten en sekund och han såg lite lättad ut när det visade sig vara en nitlott. 

Så hur går det med den här lotten då??  
Just nu är det:
Två på 90 kr + att man i så fall får resa till Stockholm och skrapa i TV. Där hade man i så fall kunnat vinna 10 000 - 100 000 kr i 10-25 år.

Två på 30 kr.

En på 1 000 kr.

Lite spännande......

....Tjoho vinst!!!

Det blev 60 kr!!
Detta innebär att lotten betalade sig + att jag kan ta en ny lott.

Det blev visst inte någon jätte super stor vinst denna gång. Men på något sätt ska vi nog se till att det vi skulle ha gjort om vi vunnit högvisten ändå blir verklighet.

OBS spela bara på max så mycket pengar som du har råd att kasta i sjön! Räkna dem alltid som borta. Oddsen för att vinna storkovan på spel är otroligt minimal.

Inga kommentarer: