Ombrekaka3 ägg (gärna rumstempererade för då är det lättare att få upp volymen)
och 2 dl socker.
Vispa samman dem pösigt.
2 dl vetemjöl och 2 tsk bakpulver blandas i en skål.
Vänd ner mjölblandningen i smeten. (Om man vänder ner det behålls fluffigheten i smeten. Om man vispar ner det blir det inte lika fluffig men fortfarande god)
Tillsätt 0,5 dl mjölk.
Dela smeten i 4 olika skålar och färga med karamellfärg eller färgpasta. Färga ordentligt då den bleknar lite i ugnen.
Häll smeten i en 4 st små formar som man har smort med smör och strött ströbröd i.
Gräddas mitt i ugnen på 175 grader tills det luktar gott och inte är kladdig i mitten längre. (ca 7-8 min) Om man gör vanlig rulltårta som man brer ut på bakplåtspapper gräddar man den i ca 5 min i 200 gradig ugn.
Låt svalna.
Under tiden vispade jag ihop fromagepulvret med mjölken, delade upp det i en stor skål och två små. De två mindre färgade jag med lite blå karamellfärg. In i kylen där de fick stelna.
När allt var svalt och fromagen stelnat var det bara att varva sockerkaksbottnarna med fromagen, täcka den med lite neutralt färgad fromage och använda den färgade till dekoration.