söndag 13 juli 2014

Frukost ute i svensk sommar

En väldigt hektisk, fullsmockad och rolig vecka börjar ta ut sin rätt. Hela familjen går på lågvarv. Det har blivit väldigt få timmars sömn men det har det varit värt. Ute regnar det väldigt mycket. Det är så lugnande att höra hur regnet smattrar.

Det är väl detta som är svensk sommar? Jag förstår inte riktigt varför folk klagar på något som de säger är typisk svensk sommar. Det finns väl en anledning till varför det kallar svensk sommar. Vår natur är ju troligen anpassad till att ha en del regn under sommaren. Väder kan vi inte göra något åt så det är bara att gilla läget och göra det bästa av det.

Något av det bästa man kan göra när det regnar är att sitta på altanen och njuta av frukosten. Det är så fridfullt att höra hur regnet smattrar.
 

Dagens plan är:
* göra så lite som möjligt och mest bara mysa med familjen. :-)
* mysa med våra 5 kattungar. Ja den 2 juli blev vår familj välsignade med 5 jätte söta kattungar!! Ni kommer att få se dem så fort vi lyckats få lite bra bilder.
* Bli färdig att klippa lite i foton så jag kan bli färdig med några nya blogginlägg.
* Sammanställa lite av recepten till receptsamlingen på "Hela Sösdala Bakar 2014"

Tips. Glöm helst inte era tjocka stolsdynor ute när det är en klass 1 varning från SMHI p.g.a. kraftiga regnfall. En stolsdyna kan absorbera mycket vatten. Fast nu blev det ordentligt ren.
 
 

Inga kommentarer: