Silltårta är något som jag smakade för första gången på jobbet en påsk. Den är enkel att göra och innehåller nästan allt i som en klassisk påskmåltid innehåller.
Silltårta
1 pkt polarbröd
3 dl hårt vispad vispgrädde
2 dl crème fraiche
1 tub majonnäs
salt & peppar
(Blandas ihop. Ta bort lite som ska vara på översta lagret)
Hacka fint och blanda i:
1 stor purjolök
2 buntar dill
½ burk svart kaviar
6 hårdkokta ägg
2 burkar anjovis
Frivillig garnering.
1 pkt polarbröd
3 dl hårt vispad vispgrädde
2 dl crème fraiche
1 tub majonnäs
salt & peppar
(Blandas ihop. Ta bort lite som ska vara på översta lagret)
Hacka fint och blanda i:
1 stor purjolök
2 buntar dill
½ burk svart kaviar
6 hårdkokta ägg
2 burkar anjovis
Frivillig garnering.
Allra helst gör man hela silltårtan, utom garneringen, dagen innan så den hinner götta till sig ordentligt.